Café Zaal d’r Bok

Op d’r Bok moste zieë vuer ouwerwetse gezelligheet !

Wat kunnen we voor u allemaal verzorgen?


Vooropgesteld, bijna alles is bij ons mogelijk. Daarom vinden we het belangrijk om samen te bespreken wat de wensen van u zijn om tot een zo goed mogelijk voorstel te doen. Neem gerust contact met ons op, of nog beter kom gerust langs om met een kop koffie te bespreken wat uw wensen zijn. 

Om u toch een goed beeld te geven over wat mogelijkheden zijn een opsomming van hetgeen regelmatig bij ons plaats mag vinden:

  • Verjaardagsfeesten
  • Bruiloften
  • Bedrijfsfeesten of evenementen
  • Jubilea vieringen
  • Verenigingsevenementen
  • Vergaderingen
  • Koffietafels
  • Levensfeesten

Uiteraard is dit maar een selectie van wat mogelijk is. Voor ons is het uiteindelijk heel simpel, uw vraag verzorgen wij met alles wat u erbij wilt. 


Spijs en Drank 

Door veel ervaring met het organiseren van evenementen en feesten hebben wij een goed netwerk opgedaan van cateraars. Hierdoor is het mogelijk dat wij u een zeer uitgebreid aanbod kunnen doen qua mogelijkheden voor het verzorgen van eten. Hierbij zijn buffetten mogelijk, en is het ook mogelijk om kleine ''Finger food'' hapjes te serveren. Deels zullen wij dit vanuit ons netwerk verzorgen, en deels zullen wij vanuit onze eigen keuken de verzorging doen. 

Qua drank is van alles mogelijk. Bent u op zoek naar een bepaald arrangement, of heeft u zelf een voorstel hierin, dit is allemaal mogelijk. Heeft u liever dat wij dit verzorgen, dan is dit uiteraard mogelijk en zult u er verder geen omkijken naar hebben. 


  

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Bellen