Café Zaal d’r Bok

Op d’r Bok moste zieë vuer ouwerwetse gezelligheet !

Wat valt er te vertellen over ons?

 

Café Zaal d’r Bok is gevestigd in Heerlerheide op de legendarische Bokstraat. De naam van onze zaak verwijst dan ook rechtstreeks naar deze straat. In de 60’er en 70’er jaren van de vorige eeuw stond de Bokstraat bekend als de Reeperbahn van de Mijnstreek. Van heinde en ver kwam het uitgaand publiek in grote getalen om hier te vertoeven. Dancing Nationaal (later Dancing Kiss) en de Roodhuidbar waren bekende begrippen in de hele Euregio.

De voormalige Roodhuidbar is in 2013 omgetoverd tot Café Zaal d’r Bok. Dit gezellig bruin café met een sfeervolle feestzaal heeft gastvrijheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Met respect voor de historie worden onze gasten herinnerd aan de glorietijd van de legendarische Bokstraat. Op een eigentijdse manier worden zij bediend. Wij serveren een zestal bieren op fust, er is keuze uit verschillende koffieproducten en wij draaien muziek die zoveel mogelijk past bij het aanwezige publiek.

Naast de reguliere openingstijden van ons café worden regelmatige grotere evenementen en festiviteiten georganiseerd voor verschillende doelgroepen zoals Muzikanten (Wiener) Treffen, Soulparty’s en live bands. Besloten feesten voor groepen tot 150 personen behoren eveneens tot de mogelijkheden alsmede koffietafels, bedrijfsfeesten en verenigingsactiviteiten

 

Service en Gezelligheid staan bij ons voorop. Veel vaste en nieuwe gasten weten ons te vinden en samen met hen kunnen we er iedere dag weer voor zorgen dat iedereen zich prettig voelt. En losse woorden zijn 1, een eigen lied is iets anders:

 

 

Openingstijden

Openingstijden

ma  maandag:   16:00-01:00
di  dinsdag:   Gesloten
wo  woensdag:   Gesloten
do  donderdag:   16:00-01:00
vr  vrijdag:   16:00-03:00
za  zaterdag:   14:00-03:00
zo  zondag:   11:00-01:00


Op Dinsdag bij evenementen vanaf 18:00 open.


 


 


 


 


 


 


 


 

Bellen